• Νέα Τίρυνθα, Ναύπλιο 21100, Αργολίδα
  • +30 694 2058920
Agroktima Elia Nafplion

Η Περιοχή


Η Περιοχή

Η περιοχή γύρω από το Αγρόκτημα Ελιά διακρίνεται από την ιστορία της γύρω από την αρχαιολογία. Η Αρχαία Τίρυνθα, όπου βρισκόμαστε χρονολογείται από την Μυκηναϊκή εποχή και οι Μυκήνες βρίσκονται μόλις ένα τέταρτο από το Κτήμα. Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί αρχαιαλογικοί χώροι στην Αργολίδα και πολλά αξιοθέατα να επισκευθείτε - δείτε περισσότερα στη σελίδα Places to Visit όπου ύπαρχουν και γενικότερες πληροφορίες για την Πελοπόννησο.

Το Αργόκτημα Ελιά είναι λίγα μόλις λεπτά από το Ναύπλιο, η πρώτη προτεύουσα της Ελλάδας όπου όλο το χρόνο έχει επισκέπτες από όλο το κόσμο που απολαμβάνουν τη μαγική, μοναδική ατμόσφαιρά του. Τα σοκάκια της παλιάς πόλης με τα Βενετιανά μπαλκονάκια και μικρά μαγαζάκια, ταβέρνες και μπαράκια ξεχυλίζονται στα πεζοδρόμια.

Οι παραλίες της Καραθώνας και της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο βρίσκονται σε απόσταση 8-10 λεπτά από το Κτήμα και η παραλία του Τολού βρίσκεται σε απόσταση ένα δεκαπεντάλεπτο. Διασχίζοντας την ακτή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση θα βρείτε επίσης πολλές άλλες παραλίες, η κάθε μία με την δική της ομορφιά.

Η πόλη του Άργος είναι η πιο παλιά συνέχώμενη κατοικημένη πόλη της Ευρώπης και αξίζει να επισκευθείτε το αρχαιολογικό μουσείο, το αρχαίο θέατρο, το Κάστρο και το παζάρι κάθε Σάββατο και Τετάρτη.

Η Αρχαία Ασίνη, όπως έγραψε ο Όμηρος στα βιβλία του (Η Ηλιάδα και η Οδύσσεια) χρησιμοποιήθηκε σαν το κύριο λιμάνη των Μυκηνών στην Μυκηναϊκή εποχή, μία πανέμορφη χερσόνησος με φανταστική θέα.

Τι κάνουμε για τον COVID-19

Δείτε τι μέτρα πρόληψης λαμβάνουμε για την ασφάλεια των πελατών μας στο Αγρόκτημα Ελιά.

Περισσοτερα
Γάμους & Event

A great venue in Nafplion for your wedding, christening or function.

See More Details
Call Now +30 6942 058920

Φτινοπωρινές Προσφορές!

Στο Αγρόκτημα Ελιά είμαστε υπερήφανη για τη ποιότητα της διαμονής μας και για τις υπηρεσίες μας. Κάτα την διάρκεια του χρόνο είαμστε στην ευχάρστη θέση να κάνουμε κάποιες προσφορές για πολυήμερες διακοπές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Παρακαλώ ρωτήστε μας. Για να ολοκληρώσουμε τις υπηρεσίες μας σας παρέχουμε κάποιες χρήιμες συνδέσεις για να διεκολύνουμε την οργάνωση των διακοπών σας στο Ναύπλιο, για πτήσεις προς και εντός Ελλάδος και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.


ESPA-PPEL-EU banner