Τι έχουν γράψει πελάτες για μας

We take pride at Agroktima Elia and we enjoy receiving comments from guests who have stayed with us. See some of the reviews that we have had below. Have you stayed at Agroktima Elia? We would love to hear about your experience of staying with us, γράψτε και σείς ένα σχόλιο στο TripAdvisor

Μοναδική φιλοξενία!!!

Απίστευτο μέρος, μέσα στη φύση και πολύ κοντά στο Ναύπλιο! Ιδανικό μέρος για οικογένεια με παιδιά αφού ούτε μια στιγμή δεν ανησυχείς για το παιχνίδι σε τόσο ασφαλές περιβάλλον.Υποδειγματική φιλοξενία και καθαριότητα αλλά και φοβερός ύπνος με ησυχία. Ίσως ο καλύτερος ύπνος που απόλαυσα σε εξαιρετικά άνετο και μαλακό στρώμα. Δωμάτια εξαιρετικά φροντισμένα από τον ιδιοκτήτη που δεν τους έλειπε τίποτα!Και ο ιδιοκτήτης φοβερός!Ευγενικός, με ενσυναίσθηση και χιούμορ (μέχρι και ρόδια μαζέψαμε μαζί) γνωρίζει και καταλαβαίνει τις ανάγκες των πελατών του.Θα μας μείνει αξέχαστη η φιλοξενία σε αυτό το ειδυλλιακό τοπίο το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα επισκεφτούμε ξανά!!!

Alisia από Λαμία - tripadvisor.com

Πολύ ωραίο αγρόκτημα

Βρίσκεται λίγο έξω απ το Ναύπλιο σε μια πανέμορφη καταπράσινη τοποθεσία. Τα δωμάτια είναι κομψά και άνετα. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Ο ιδιόκτητης είναι πολύ φιλοξενος και ευγενικός. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!.

from Cris - tripadvisor.com

Βαθμολογία 10!Άριστα

Δεν έχω λόγια για το συγκεκριμένο μέρος!!!!!!!!!!!!!Όπως το λέει η ονομασία του...αγρόκτημα!!!!!Δεν το πιστεύεις πού βρίσκεσαι, όταν βγαίνεις στο μπαλκόνι του δωματίου σου!!!!!!Από την μία έχεις θέα το Παλαμήδι-που είναι ονειρεμένη η εικόνα του το βράδυ που είναι φωταγωγημένο-και από την άλλη μια απέραντη έκταση με ελιές και πορτοκαλιές!!!!!Η διαδρομή για να φτάσεις στο σπίτι,από την στιγμή που βλέπεις την πρώτη ταμπέλα που γράφει ¨αγρόκτημα ελιά¨,είναι τ έ λ ε ι α!!!!!!! Ο ενθουσιασμός συνεχίζεται και όταν βλέπεις το δωμάτιο!!!Α Ψ Ο Γ Ο!!!!!!!!!!!Τα πάντα είναι προσεγμένα με λεπτομέρεια!!!!Με μεράκι και διάθεση να ικανοποιήσουν τον πελάτη.Ο ιδιοκτήτης του έχει λειτουργήσει με συνείδηση επισκέπτη!!! Εξαιρετικό δωμάτιο,εξοπλισμός,θέα και φυσικά πίσω από όλα αυτά ένας πρόσχαρος και φιλικότατος ιδιοκτήτης!!!!!!!!!!.

από tripadvisor.com