• Νέα Τίρυνθα, Ναύπλιο 21100, Αργολίδα
  • +30 694 2058920
Agroktima Elia Nafplion

  • Καραθώνα
  • Αρβανιτιά
  • Καραθώνα
  • Τολό
  • Πλάκα Δρεπάνου
  • Κονδύλη
  • Κάντια

Παραλίες


Παραλίες στο Ναύπλιο και στη γύρω περιοχή

Η παραλία της Καραθώναςh, σε σχήμα μισοφέγγαρου, είναι μία από τις φημισμένες παραλίες στην Αργολίδα με Ελληνικό και ξένο τουρισμό. Μια καλά οργανωμένη, αμμώδης παραλία, με δύο ανοιχτούς χώρους και ξαπλώστρες/ομπρέλες, ντους, μπαρ, καφετέριες, καλύπτει όλες τις ηλικίες και προσφέρει μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ. Με τον απάνεμο όρμο του και τα ήρεμα, κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά του ικανοποιεί όλες τις ηλικίες, από τη μεριά για νεότερους και από την άλλη ζευγάρια και οικογένειες. Μια πολύ καλή επιλογή. Είναι προσβάσιμο με το αυτοκίνητο (υπάρχει χώρος στάθμευσης) και η απόσταση είναι 10 λεπτά από το Αγρόκτημα Ελιά.

Η Παραλία της Αρβανιτιάς, Γνωστή ως η παραλία της πόλης του Ναυπλίου, έχει εύκολη πρόσβαση από την πόλη και βρίσκεται κάτω από το κάστρο του Παλαμηδίου. Πολλοί ντόπιοι χρησιμοποιούν την παραλία για μια «γρήγορη βουτιά" και είναι πολύ δημοφιλής για τα παιδιά που δεν έχουν μεταφορικό μέσον για να πάνε σε άλλες παραλίες. Βράχοι, καθαρό και διαυγές νερό. Βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτά από το Αγρόκτημα Ελιά

Παραλία του Τολού Μια μεγάλη αμμώδη παραλία σε περίπου 15 λεπτά απόσταση από το Αγρόκτημα Ελιά. Είναι καλά οργανωμένη και έχει πολλές ξαπλώστρες και ομπρέλες, θαλάσσια σπορ, ποδήλατα θαλάσσης και βάρκες για ενοικίαση. Μια άλλη καλή παραλία για τα παιδιά με ρηχά νερά και ψιλή άμμο.

Η Παραλία της Πλάκας στο Δρέπανο είναι μεγάλη και ευθεία με ψιλά βότσαλα. Ο δρόμος πάνω από την παραλία είναι επενδεδυμένα με κάμπινγκ και ταβέρνες και η θάλασσα είναι πεντακάθαρη. Έχει απόσταση περίπου 15 λεπτά από το Αγρόκτημα Ελιά .

Η Παραλία στο Κονδύλι ενδιάμεσα Βιβάρι και Candia, είναι μια άλλη αμμώδης παραλία ακριβώς κατά μήκος της ακτής. Αγαπημένο από τους Αθηναίους και τους Έλληνες επισκέπτες, η παραλία έχει beach μπαρ και γεμίζει από κόσμο τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Σε 20 λεπτά απόσταση από το Αγρόκτημα Ελιά.

Παραλία της Κάντιας είναι μια από τις πιο ήσυχες παραλίες της γύρω περιοχής μαζί με την Παραλία Ιρίων, που είναι ακριβώς λίγο πιο κάτω κατά μήκος της ακτής. Μια παραλία με βότσαλα και ταβέρνες, 20 λεπτά από το Αγρόκτημα Ελιά.

Η Παραλία στο Βιβάρι είναι μια άλλη μία ήσυχη παραλία, μικρή σε μέγεθος και με βότσαλα. Οι ταβέρνες είναι πολύ δημοφιλής όλο το χρόνο και ιδιαίτερα το καλοκαίρι. 20 λεπτά από το Αγρόκτημα Ελιά.

Τι κάνουμε για τον COVID-19

Δείτε τι μέτρα πρόληψης λαμβάνουμε για την ασφάλεια των πελατών μας στο Αγρόκτημα Ελιά.

Περισσοτερα
Γάμους & Εκδηλώσεις

Ιδανικός χώρος εκδηλώσεων για γάμους, βαφτήσια, εκδηλώσεις και χορούς.

See More Details
Καλέστε +30 6942 058920

Φτινοπωρινές Προσφορές!

Στο Αγρόκτημα Ελιά είμαστε υπερήφανη για τη ποιότητα της διαμονής μας και για τις υπηρεσίες μας. Κάτα την διάρκεια του χρόνο είαμστε στην ευχάρστη θέση να κάνουμε κάποιες προσφορές για πολυήμερες διακοπές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Παρακαλώ ρωτήστε μας. Για να ολοκληρώσουμε τις υπηρεσίες μας σας παρέχουμε κάποιες χρήιμες συνδέσεις για να διεκολύνουμε την οργάνωση των διακοπών σας στο Ναύπλιο, για πτήσεις προς και εντός Ελλάδος και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.


ESPA-PPEL-EU banner