Διαμερίσματα Ναύπλιο | Αγρόκτημα Ελιά | Ξενοδοχείο Ναύπλιο Κατάλυμα
  • Νέα Τίρυνθα, Ναύπλιο 21100, Αργολίδα
  • +30 694 2058920
Agroktima Elia Nafplion

Κτήμα & Gazebo


Το Κτήμα & Gazebo στο Ναύπλιο στο Αγρόκτημα Ελιά

Ο Καθαρός αέρας και η φύση είναι απαραίτητα για τη σωματική και τη ψυχική μας χαλάρωση. Στο Αγρόκτημα Ελιά, το εκτιμούμε αυτό, και πιστεύουμε ότι ο καθένας αξίζει να ξεφύγει από τη καθημερινότητα, εστώ και για λίγες μέρες του χρόνου.

Μπορείτε να απολαύσετε τη διαμονή σας στο Αγρόκτημα Ελία στο έπακρο. Κατασκευάσαμε το gazebo (κιόσκι) για να έχουν οι φιλοξενούμενοί μας ένα κεντρικό σημείο συνάντησης, για να έχουν κάπου να κάτσουν στη σκιά αγναντεύοντας το φυσικό περιβάλλον.

Το μπάρμπεκιου (ψησταριά) και χώρος picnic είναι στη διάθεσή σας κατόπιν συνεννοήσεως όπως επίσης κάποια παιδικά παιχνίδια και πισινούλα για τους μικρούς μας φίλους. Τα παιδιά είναι ασφαλές στο Αγρόκτημα Ελιά, δεν υπάρχουν αυτοκίνητα στο κτήμα (μόνο στο χώρο στάθμευσης) και τα μικρα μπορούν να εξερευνούν ελεύτερα το κτήμα.

Το κτήμα είναι ιδανικός χώρος εκδηλώσεων, ειδικά για γάμους, βαπτήσια, παιδικά πάρτυ και πικάντικα σουαρέ. Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και να οργανώσουμε πολλές υπηρεσίες μαζί ή εκ μέρος σας.

Τι κάνουμε για τον COVID-19

Δείτε τι μέτρα πρόληψης λαμβάνουμε για την ασφάλεια των πελατών μας στο Αγρόκτημα Ελιά.

Περισσοτερα
Weddings & Events

Το κτήμα είναι ιδανικός χώρος εκδηλώσεων για γάμους, βαπτήσια & παιδικά πάρτυ.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Call Now +30 6942 058920

Φτινοπωρινά deals!

Στο Αγρόκτημα Ελιά είμαστε υπερήφανη για τη ποιότητα της διαμονής μας και για τις υπηρεσίες μας. Κάτα την διάρκεια του χρόνο είαμστε στην ευχάρστη θέση να κάνουμε κάποιες προσφορές για πολυήμερες διακοπές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Παρακαλώ ρωτήστε μας. Για να ολοκληρώσουμε τις υπηρεσίες μας σας παρέχουμε κάποιες χρήιμες συνδέσεις για να διεκολύνουμε την οργάνωση των διακοπών σας στο Ναύπλιο, για πτήσεις προς και εντός Ελλάδος και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.


ESPA-PPEL-EU banner